Mobles que viuen amb tu
         Qui som     Serveis      Qualitat

QUALITAT

    Disseny
    Materials
    Acabats
    Medi Ambient
    Premis i Mencions

Disseny


Avui en dia el disseny, és un terme que en multitud d’ocasions s’utilitza equivocadament. Per un costat es deu a que és un terme relativament nou i per l’altre, la frivolitat amb la que és va treballar durant els anys 80 en nom del disseny, es a dir la superficialitat i falta de serietat.
Però, sens dubte, un bon disseny es caracteritza per una bona usabilitat i no sempre per la seva originalitat o estètica.

Quan parlem de mobles de disseny, parlem de mobiliari que compleix unes condicions funcionals i estètiques. Els aspectes funcionals d’un moble es deuen a requisits tècnics, socials i econòmics, en canvi els aspectes estètics es deuen als requisits de materials, forma, color i volum.

Per tant si parlem de mobles de disseny, mobles moderns o mobles contemporanis.... parlarem de mobles pensats i projectats per l'ús humà.

A continuació esmenten alguns dels dissenyadors nacionals que han sabut aplicar un bon disseny en el moble, la il·luminació i altres elements de decoració: Ana Mir i Emili Padrós (emiliana), Jordi Labanda, Jorge Pensi, Lievore Altherr Molina, Nani Marquina, Pete Sans, Carlos Tíscar, Lola Castelló, Vicent Martínez, Alfonso Fontal i Diego Fortunato entre tants d’altres. Al nostre catàleg de productes podreu trobar productes dissenyats per aquests dissenyadors.

Central Olzinelles 47 08014 · Barcelona Tel (34) 93 421 13 22 - mapa web |   Crèdits